ΠΟΙΟ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ;

Παρασκευή 31 Αυγούστου 2012

Λάθη επι λαθών...

Καλησπέρα!

      Μαύρα χάλια επιθετικά τουλάχιστον για μια ακόμη φορά ο ΠΑΟ,με χαζή αποβολή,με χαμένες ευκαιρίες για γκόλ,με κραξίματα και ότι άλλο μπορείς να φανταστείς.Εγω τα έχω ξαναπεί και θα τα ξαναπώ οτι έτσι όπως είναι στημένος ο φετινός ΠΑΟ και με τις επιλογές αυτές του προπονητή κάθε αγωνιστική ΤΟ ΑΛΟΓΟ ΔΕΝ ΤΡΑΒΑΕΙ.Πως το λένε αλλιώς????Πόσες κατραπακιές πρέπει να φάει η ομάδα για να καταλάβει ο προπονητής οτι Πετρόπουλος και Τοτσέ είναι πιο αργοί και απο ΧΕΛΩΝΕΣ?????Με τόσο αργούς επιθετικούς θα βάλεις γκόλ εύκολα??????Ουτοπία!!!!

Προσωπικά απογοητεύτηκα απο αυτούς τους δύο σύν και τον Βιτόλο που τελικά απλά είναι λίγος για το κέντρο και το απέδειξε ακόμη μια φορά.Για κανά ΑΡΗ κάτι γίνετε αλλα για εμάς που θέμε το κέντρο να φτιάχνει παιχνίδι και να κάνει πολλές δουλειές εκεί ειδικά που κολάει η ομάδα ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ.Επίθεση δεν έχεις,δεκάρι δεν έχεις,Κέντρο δεν έχεις ε...τι περιμένεις συγνώμη κιόλας?????Να βγάλεις την χρονιά με όνειρα και εφευρέσεις????

Καλός και πάλι ο Σισοκό αλλα απελπιστηκά χωρίς βοήθεια σε πολλές φάσεις και γενικώς έχει αρχίσει η ομάδα να τα περιμένει όλα απο αυτόν κάτι που είναι φυσικά κακό.Κακό γιατί είναι σαν να λές οτι αν τραυματιστεί η λείψει απο ένα μάτς θα μας κλαίνε οι ρέγκες αγωνιστικά!!!!Τι να πρωτοπαίξει?10άρι?κέντρο?άμυνα?επίθεση?Ο Κουίνσι τι έγινε ακόμα ανέτοιμος???Δηλαδή ο Τοτσέ είναι έτοιμος????????????????????????Εδω να μου πείς παίζει βασικός ο Σειταρίδης τι να λέμε τώρα.

Χάλια παιδιά και απορώ αν θα αλλάξει κάτι και τι θα γίνει τις ερχόμενες ημέρες.Αυτά της Παναθηναικής συμμαχίας με το στύλ που λειτουργεί μου φαίνονται αστεία αλλα δεν έχουμε και άλλη λύση οπότε κάνουμε το σταυρό μας και περιμένουμε να γίνει κάτι συγκλονιστικό και να αλλάξει όλο αυτό που βλέπουμε στο γήπεδο.

Η Ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία!!!!

Υ.Γ:Βλέπω και ξαναβλέπω την κλήρωση του europa και λέω παναγιά βοήθα!!!!!!

Οι αντιπάλοι στο Europa League

ΤΟΤΕΝΑΜ ΛΑΤΣΙΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΜΑΡΙΜΠΟΡ Περισσότερα σε λίγο...

Πέμπτη 30 Αυγούστου 2012

Links για όλους τους αγώνες του Europa League

Τα καλύτερα links για όλους τους αγώνες του europa league στο ΠΑΝΑΘΑ ΜΟΥ ΣΕ ΑΓΑΠΩ

Ο Πίντο ανατρέπει τα δεδομένα

Ο Αντρέ Πίντο ήρθε φέτος ως ελεύθερος από την Πόρτο.Η πρώτη του εμφάνιση ήταν στον εκτός έδρας αγώνα με την Μάλαγα και οι περισσότεροι βιάστηκαν να πουν πως είναι άχρηστος και δεν κάνει.Ωστόσο με τις επόμενες δύο εμφανίσεις του κατάφερε να δείξει ποιος πραγματικά είναι....

Κρούση με Ο.Φ.Η

Δηλώσεις του  Νίκου Μαχλά στον τηλεοπτικό σταθμό «Creta»:

Τετάρτη 29 Αυγούστου 2012

Ρεάλ Μαδρίτης Μπαρτσελόνα Links

Τα καλύτερα link για τον επαναληπτικό του σούπερ καπ Ισπανίας ανάμεσα σε Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα.Για όσους δεν θυμούνται ο πρώτος αγώνας είχε λήξει 3-2 υπέρ των μπλαουγράνα.

Links για τους αγώνες του Champions League

Τα καλύτερα link για τους σημερινούς αγώνες του Champions League στο ΠΑΝΑΘΑ ΜΟΥ ΣΕ ΑΓΑΠΩ

Σημερινοί αγώνες των Play off του Champions League

Συνέχεια στους αγώνες του UEFA Champions League

Ο Τάκης Οικονομόπουλος στο ΠΑΝΑΘΑ ΜΟΥ ΣΕ ΑΓΑΠΩ

Ο Τάκης Οικονομόπουλος αναλύει το παινίδι του ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ μας αποκλειστικά στο ΠΑΝΑΘΑ ΜΟΥ ΣΕ ΑΓΑΠΩ.
Ο παλαιμαχος τερματοφύλακας του τριφυλλιού αφήνει το δικό του σχόλιο στο blog μας.

Και οι Τζίγκερ-Βγενόπουλος στο γήπεδο...

Βρε καλώς τους...Τζίγκερ και Βγενόπουλος βρέθηκαν στις κερκίδες του ΟΑΚΑ για να παρακολουθήσουν την προσπάθεια του ΠΑΟ απέναντι στη Μάλαγα.

Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών

Μέσα από το ΠΑΝΑΘΑ ΜΟΥ ΣΕ ΑΓΑΠΩ μπορείτε να βρείτε σε αυτό το άρθρο όλες τις δηλώσεις από τους πρωταγωνιστές μετά από το παιχνίδι με τη Μάλαγα...

Σύνοψη των ανακοινώσεων των τελευταίων ημερών

Τις τελευταίες μέρες μαίνεται μια κόντρα ανακοινώσεων μεταξύ Παναθηναικού και Ολυμπιακού με κύριο θέμα την διαιτησία.Το ΠΑΝΑΘΑ ΜΟΥ ΣΕ ΑΓΑΠΩ συνοψίζει την μάχη αυτή σε ένα άρθρο.

Παναθηναικος-Μαλαγα εικονες απο εξεδρα...

Οι υπόλοιποι αγώνες των Play off του Champions League


Αποτελέσματα των Play off του Uefa Champions League στα υπόλοιπα παιχνίδια 

Θέλει δουλειά...

Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ πάλεψε αλλά δεν κατάφερε να δημιουργήσει ευκαιρίες απέναντι σε μια ανώτερη Μάλαγα και αποκλείστηκε συνεχίζοντας στο Europa League.

Κρίμα....

Kαλημέρα φίλοι!

    Πήγα και εγώ στο πρακτορείο ενός φίλου ΠΡΟΠΟ και λέω να αράξω να δώ την Πανάθα.Λέω κάτι καλό θα δώ σήμερα τουλάχιστον κομματάκι επιθετικά δεν γίνετε αλλιώς.Και αντί να δώ αυτό βλέπω ένα φούλ αμυντικό στύλ παιχνιδιού με σέντρες αλα κάνω το σταυρό μου,με λάθη επι λαθών απο συγκεκριμένους παίκτες,εναν προπονητή να μην τον σχολιάσω καλύτερα για τις επιλογές του και άλλα τραγελαφικά πράγματα.

Τρίτη 28 Αυγούστου 2012

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΜΑΛΑΓΑ Links

Τα καλύτερα link για τον αγώνα του Παναθηναικού με τη Μάλαγα στο ΠΑΝΑΘΑ ΜΟΥ ΣΕ ΑΓΑΠΩ

Μακρόπουλος: Δώστε και την ψυχή σας για τον Παναθηναϊκό"

Η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΎ έκανε την επίσημη πρώτη προπόνηση με την παρουσία του προέδρου του Ερασιτέχνη, Αχιλλέα Μακρόπουλου.

Οι αδελφοί Δώνη στο ΠΑΝΑΘΑ ΜΟΥ ΣΕ ΑΓΑΠΩ


Οι αδελφοί Χρήστος και Τάσος Δώνης μιλούν αποκλειστικά στο ΠΑΝΑΘΑ ΜΟΥ ΣΕ ΑΓΑΠΩ και αναλύουν στους αναγνώστες μας τις πιθανότητες πρόκρισης που έχει ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ κόντρα στη Μάλαγα.

Τα πλάνα του Ζεσουάλδο Φερέιρα

Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα καταστρώνει τα πλάνα του για να καταφέρει η ομάδα του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ να κάνει την υπέρβαση και μετά από μια ονειρική εμφάνιση να πετύχει την πρόκριση στους ομίλους του Champions League.

Εγγραφές πάλι στο ΟΑΚΑ

 

 Η Παναθηναϊκή Συμμαχία έκανε γνωστό μέσω της ιστοσελίδας της ότι έξω από το γήπεδο στο σημερινό παιχνίδι του ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ μας με αντίπαλο τη Μάλαγα, θα υπάρχουν σε κάποια σημεία του ΟΑΚΑ, συνεργεία για να μπορεί ο κάθε Παναθηναϊκός να εγγραφεί στη Συμμαχία.

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΜΑΛΑΓΑ

Χθες πραγματοποιήθηκε η συνέντευξη τύπου της Μάλαγα, όπου μίλησε ο τεχνικός της ισπανικής ομάδας, Μανουέλ Πελεγκρίνι και ο μέσος της ομάδας, Ίσκο.

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ

Χθες πραγματοποιήθηκε η συνέντευξη τύπου του ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ όπου μίλησαν οι Ζεσουάλδο Φερέιρα και Λουκάς Βύντρα.

Παρουσία Αλάφούζου η προπόνηση

 Με την παρουσία του Γ.Αλαφούζου πραγματοποιήθηκε η τελευταία προπόνηση του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ μας στο προπονητικό κέντρο της Παιανίας.

Ελπίζουμε σε ανατροπή...

Χαίρετε...χαίρετε!!

      Μετά τις αστειότητες στο Βέροια-Ολυμπιακός και τα αλλοπαρμένα σφυρίγματα των διαιτητών πάμε απόψε να δούμε τι θα κάνει η ομάδα μας απέναντι στην Ισπανική Μάλαγα,Σίγουρα το έργο του ΠΑΟ θα είναι δύσκολο μιάς και το 2-0 της Ισπανίας απέναντι σε μια ομάδα επιθετική και γρήγορη είναι εξαιρετικά απίθανο να ανατραπεί όμως ποτέ δεν ξέρεις και όλα γίνονται στο ποδόσφαιρο.

Εβδομάδα φωτιά !

Σαν εβδομάδα φωτιά μπορεί να θεωρηθεί αυτή για του πράσινους .


Το φετινό << πλεονέκτημα>>

Αντίθετα με πέρυσι ο Παναθηναϊκός πέρα από τα οικονομικά και διοικητικά προβλήματα τα οποία αντιμετώπισε φέτος μπορεί να απολαμβάνει μια μικρή άνεση εναλλακτικών λύσεων .

Μέσα Κατσουράνης έξω Κουίνσι

Με Κατσουράνη, αλλά χωρίς Κουίνσι ο Παναθηναϊκός 

Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα συμπεριέλαβε στην αποστολή για το παιχνίδι με τη Μάλαγα τον Κώστα Κατσουράνη, άφησε ωστόσο εκτός τον Κουίνσι, κρίνοντας ότι παραμένει ανέτοιμος.

Ευτυχώς Κέρδισε...

Καλησπέρα σας!


    Μέτριο παιχνίδι εχθές στην Λιβαδιά με τον ΠΑΟ μας να βγαίνει νικητής με 1-0 απο μια εξαιρετική κίνηση του Λ.Βύντρα(πρέπει να είχε άστρο εχθές!!!).Αγωνιστικά η ομάδα ήταν μέτρια και στο δεύτερο ημίχρονο κάπως έδειξε κάποια καλά στοιχεία με την είσοδο κιόλας του Σισοκό που πάλι προσωπικά για εμένα ήταν το πρόσωπο του αγώνα.

Δευτέρα 27 Αυγούστου 2012

Το ρισκο,το ροτέισον και η δικαιωση του Φερέιρα.






  Το Σαββατο ομολογουμενως βρεθηκαμε ολοι προ εκπληξεως αντικριζωντας την ενδεκαδα που παρεταξε ο προπονητης μας εναντιον του Λεβαδειακου.Ολοι πιστευαμε οτι θα αντιμετωπισει την ομαδα της Λιβαδειας με φοβο ,λογω του περυσινου αποτελεσματος σοκ που μας στοιχησε το ουσιαστικα  πρωταθλημα, αλλα ο Ζεσουαλδο Φερειρα ειχε αλλα πραγματα στο μυαλο του και απ οτι φανηκε του βγηκαν,.
  Ποιο ηταν ομως το "μυστικο" της επιτυχιας του ..?

Σάββατο 25 Αυγούστου 2012

Λεβαδειακός Παναθηναικός ενδεκάδες



Πρεμιέρα σήμερα για την ομάδα μας στην έδρα του Λεβαδειακού.Πολλές εκπλήξεις από τον Ζεσουάλντο Φερέιρα,που ξεκάθαρα έχει το μυαλό του στη Μάλαγα.

ΛΕΒΑΔΙΑΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Link

Δείτε τον αγώνα της Πανάθας στα καλύτερα live-streaming

Λεβαδειακός - Παναθηναϊκός : Ενα απαραίτητο "διπλο',


Η Ευρώπη μπορεί να περιμένει…
Και όχι μόνο μπορεί αλλά -όπως έδειξε και η περσινή τραυματική εμπειρία- ΠΡΕΠΕΙ να περιμένει για τον Παναθηναϊκό μας.

Πριν τον «υπέρ πάντων αγώνα» με τη Μάλαγα για να ανατρέψει την κατάσταση οι "παικτες τς ομαδας μας" , δεν μπορούν να σκέφτονται το Champions League.
Προέχει η… Σούπερ Λιγκ και η προσπάθεια (απέναντι στον επικίνδυνο Λεβαδειακό) να καλύψει άμεσα την τιμωρια του " -2" που κουβαλά από πέρυσι.

Πρόγραμμα 25/8

14:45 Novasports 1 Σουόνσι - Γουέστ Χαμ Premier League (2η αγωνιστική)
15.00 Sport Tv Ζενίτ - Ρουμπίν Πρωτάθλημα Ρωσίας
16.30 OTESPORT 3 Αμβούργο - Νυρεμβέργη Bundesliga
16.30 OTESPORT 2 Γκλάντμπαχ - Χόφενχαϊμ Bundesliga
16.30 OTESPORT 1 Γκρόιτερ Φιρτ - Μπάγερν Μονάχου Bundesliga
19.00 SPORT TV Λέουβεν - Άντερλεχτ Πρωτάθλημα Βελγίου

Παρασκευή 24 Αυγούστου 2012

Τα εισιτήρια του αγώνα με την Μάλαγα

Ήδη από χτες έχει αρχίσει η διάθεση των εισιτηρίων με την Μάλαγα τα οποία θα κοστίζουν από 10 έως 30 ευρώ.

Ανασκόπηση του clasico

Άλλο ένα συγκλονιστικό clasico τελείωσε και το μόνο περίεργο είναι πως το αποτέλεσμα αφήνει ευχαριστημένες και τις δύο πλευρές.

Πέμπτη 23 Αυγούστου 2012

Link για όλους τους αγώνες του Europa League

Δείτε στα καλύτερα live streaming όλους τους αγώνες του Europa League

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ 23/8

Το ΠΑΝΑΘΑ ΜΟΥ ΣΕ ΑΓΑΠΩ για τρίτη συνεχή μέρα σας δίνει τα δικά του προγνωστικά για τον δρόμο προς το ταμείο.
1 στα 3 την Τρίτη, 2 στα 5 την Τετάρτη, όχι και τόσο καλή αρχή δηλαδή. Σήμερα όμως θα προσπαθήσουμε να σας στείλουμε ταμείο.

Αχ, ομαδάρα μου...

Xαίρετε...χαίρετε...


      Μια πικρία μένει απο το εχθεσινό παιχνίδι και αυτή έχει να κάνει κυρίως όχι με το σκόρ τόσο αλλα όσο με την εικόνα της ομάδας στο πρώτο ημίχρονο και το στήσιμο της στον αγωνιστικό χώρο.Πάντα λέω τα πράγματα με το όνομα τους και αυτό θα κάνω και τώρα βασικά χωρίς να μασάω τα λόγια μου.

ΜΑΛΑΓΑ - ΠΑΟ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΠΑΙΚΤΩΝ

Το ΠΑΝΑΘΑ ΜΟΥ ΣΕ ΑΓΑΠΩ κρίνει, αξιολογεί και παρουσιάζει στους αναγνώστες του τη δική του βαθμολογία σε όλους τους παίκτες που αγωνίστηκαν στο χθεσινό παχνίδι με τη Μάλαγα στο "Λα Ροσαλέδα".

ΜΑΛΑΓΑ - ΠΑΟ 0-2

Ένας κακός αρχικά και αναποτελεσματικός στην επανάληψη ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ έχασε μοιραία από μια ανώτερη -όπως φάνηκε στο Ροσαλέδα- Μάλαγα και γνώρισε την ήττα με 2-0 με το όνειρο της πρόκρισης στα αστέρια να θολώνει.

Τετάρτη 22 Αυγούστου 2012

Παναθηναικός Μάλαγα Εντεκάδες

Οι επίσημες ενδεκάδες του αγώνα Μάλαγα-Παναθηναικός. Βασικός ο Μπρούνο Φορναρόλι,στον πάγκο ο Χριστοδουλόπουλος.

Παναθηναικός Μάλαγα Pregame

O Παναθηναικός σήμερα δίνει το κρισιμότερο του φετινό αγώνα απέναντι στην Μάλαγα.Ας δούμε τι πρέπει να περιμένουμε και από τις δύο πλευρές

Παναθηναικός Μάλαγα Link

Δείτε τον αγώνα σε live streaming

Πρασίνισε και η Aνδαλουσία!

 
Γειά σας...


      Μεγάλο παιχνίδι δίνει σήμερα η Πανάθα μας για μια θέση στα αστέρια απέναντι στην ισπανική Μάλαγα.Σίγουρα το παιχνίδι δεν είναι εύκολο αλλα η ομάδα μας έχει αποδείξει οτι είναι σκληρό καρύδι και θα το παλέψει με νύχια και με δόντια και τώρα αλλα και στον επαναληπτικό της αθήνας.

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ 22/8

Χθες στην πρώτη μέρα του blog μας σας δώσαμε τρεις προβλέψεις για ταμείο.
Ομολογουμένως όμως το χθεσινό κουπόνι ήταν αρκετά δύσκολο και μοιραία κερδίσαμε μόνο τον άσσο της Σπαρτάκ, έχοντας συνολικά 1 στα 3 επιτυχία με 33,3%.

Τρίτη 21 Αυγούστου 2012

Ο Τελικός τους!

  Οι ανδαλουσιανοί. ζούν για την στιγμή που θα σφυρίξει ο ρεφερεί τον αγώνα Μάλαγα-Παναθηναϊκός.

Αυτή η ομάδα έχει μέλλον.....

 Ο Παναθηναικός φέτος κάνει κάτι μεγάλο,κάτι σαφέστατα πιο σημαντικό από το να δώσει κάποια χρήματα και να φέρει κάποια ονόματα....

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ 21/8

Το ΠΑΝΑΘΑ ΜΟΥ ΣΕ ΑΓΑΠΩ ξεκινώντας σήμερα τη λειτουργία του blog του προσφέρει σε όλους τους αναγνώστες του προγνωστικά για το κουπόνι του στοιχήματος.
Αυτό θα γίνεται από σήμερα σε καθημερινή βάση με στόχο να σας οδηγούμε καθημερινά στο ταμείο αποφεύγοντας τον κουβά.

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK

 
Το ΠΑΝΑΘΑ ΜΟΥ ΣΕ ΑΓΑΠΩ βρίσκεται και στην ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης , Facebook.
Βρείτε μας στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://www.facebook.com/PanathaMOUSEAgapw.
Μιλήστε μαζί μας με μήνυμα ή γράφοντας στον τοίχο της σελίδας και ρωτήστε μας για ό,τι θέλετε για τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ μας.
Η σελίδα λειτουργεί κανονικά.
Κάντε το δικό σας LIKE και θα μπορείτε να παρακολουθείτε όλα τα νέα της ομάδας μας μέσω του blog μας.

Πρώτη και για την γυναικεία ομάδα μπασκετ....

 Στη κλειστό της λεωφόρου πραγματοποιήθηκε η πρώτη προπόνηση της γυναικείας ομάδας μπάσκετ του τριφυλλιού.

Τα Ισπανικά ΜΜΕ για το Μάλαγα-ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ.

      
Μια ημέρα πριν το παιχνίδι με το Παναθηναικο και ολος ο κόσμος της "Μάλαγα" κινείται γύρω από αυτό.

         Μια ματιά στον ισπανικό τύπο να ρίξεις και κυρίως στα προσκείμενα Μ,Μ.Ε. της Μάλαγα και θα καταλάβεις οτι η πόλη είναι σε ρυθμούς Championς League , καθώς για αυτούς (όπως και για μας ) το παιχνίδι και ειδικότερα η πρόκριση είναι κομβικής σημασίας και μια τεράστια ανάσα (αν όχι "εξιλεωση") οικονομική.

ΜΑΛΑΓΑ-ΠΑΟ ζωντανά στη ΝΕΤ



Μαλαγα-Παναθηναικος: Σκεψεις Ζεσουαλδο Φερέιρα


Το παιχνιδι με την Μαλαγα πλησιαζει και ο κοσμος του Παναθηναικου οπως και οι παικτες του ζουν και αναπνεουν για το σφυριγμα της εναρξης στο "Rosaleda".

Πέμπτη 2 Αυγούστου 2012

ΠΑΝΑΘΑ ΜΟΥ ΣΕ ΑΓΑΠΩ - Καλησπέρα σε όλους.


Καλησπέρα σε όλους τους αναγνώστες μας.
Σήμερα 2 Αυγούστου ανοιγει τις πύλες του ένα νέο αθλητικό-ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ blog με κύριο σκοπό να ενημερώνει τους αναγνώστες του για όλα όσα συμβαίνουν γύρω από το όνομα του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ μας.