ΠΟΙΟ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ;

Πέμπτη 23 Αυγούστου 2012

ΜΑΛΑΓΑ - ΠΑΟ 0-2

Ένας κακός αρχικά και αναποτελεσματικός στην επανάληψη ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ έχασε μοιραία από μια ανώτερη -όπως φάνηκε στο Ροσαλέδα- Μάλαγα και γνώρισε την ήττα με 2-0 με το όνειρο της πρόκρισης στα αστέρια να θολώνει.
Από την αρχή του παιχνιδιού η Μάλαγα κυριάρχησε και πίεσε τον Παναθηναϊκό.
Οι Ισπανοί έκλεισαν την ομάδα μας στο μισό γήπεδο πιέζοντας ασφυκτικά και με τη βοήθεια του ένθερμου κόσμου της κατάφεραν να περιορίσουν το ακίνδυνο (στο πρώτο ημίχρονο) Παναθηναϊκό.
Μετά από μια αδράνεια σε εκτέλεση κόρνερ ο Ουέλιγκτον έμεινε μόνος και πήρε την κεφαλιά στο ύψος του πέναλτι, δίνοντας κεφαλία-πάσα στον Ντεμικέλις ο οποίος ήταν και αυτός αμαρκάριστος στη μικρή περιοχή και από κοντά σημείωσε το 1-0 με τον Καρνέζη να μην μπορεί να αντιδράσει.
Η Μάλαγα όμως δεν στάθηκε εκεί. Αναζήτησε το δεύτερο τέρμα και ένα ασφαλές σκορ.
Αυτό το πέτυχε μετά από μια πανέμορφη ομαδική προσπάθεια με τελευταίο παραλήπτη της προσπάθειας τον Ελισέου ο οποίος μόνος αμαρκάριστος από τη γραμμή της μεγάλης περιοχής έκανε το 2-0 στο 34'.
Το ημίχρονο τελείωσε χωρίς καμιά άλλη σοβαρή ευκαιρία.

Το δεύτερο μέρος βρήκε τη Μάλαγα να προηγείται με 2-0 και έτσι ο τεχνικός της Ισπανικής ομάδας επέλεξε να δώσει χώρο στον ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ, να πάρει μπάλα και να δημιουργήσει ευκαιρίες.
Έτσι και έγινε. Ο Παναθηναϊκός παρουσιάστηκε βελτιωμένος και πήρε μπάλα, δημιούργησε αλλά όλα τέλειωναν πριν την τελική πάσα ή στο σουτ που θα έστελνε τη μπάλα στο πλεκτό.
Αρχικά,στο 61' μετά από υπέροχη κάθετη πάσα του Κατσουράνη στον Φορναρόλι ο τελευταίος έκανε ένα σουτ αλλά κόνταρε στο σώμα του Ντεμικέλις για να καταλήξει στην αγκαλιά του Καμπαγιέρο. Μόλις δύο λεπτά μετά ο Σισοκό μπήκε από δεξιά στην μεγάλη περιοχή, έκανε ότι ήθελε τους αμυντικούς και την κατάλληλη στιγμή να βρίσκει τον Μαυρία στο σημείο του πέναλτι και αυτός ανενόχλητος σούταρε τη μπάλα...στα περιστέρια, χάνοντας τεράστια ευκαιρία να σκοράρει ένα πολύ σημαντικό γκολ.
Η τρίτη κλασσική ευκαιρία του Παναθηναϊκού είχε πρωταγωνιστή τον Τοτσέ. Ο Ισπανός μετά από εξαιρετική κάθετη πάσα του Σισοκό, έκανε ένα πολύ καλο κοντρολ, έφερε τη μπάλα μπροστά του μπήκε στην περιοχή με τους σεντερ μπακ της Μάλαγα να τον τρέχουν από πίσω και αυτός από το σημείο του πέναλτι έκανε ένα σουτ το οποίο απέκρουσε ο Καμπαγιέρο με το σώμα, χάνοντας έτσι μια πολύτιμη ευκαιρία για τον ΠΑΟ για να κάνει το 2-1 και να αλλάξει τη σημασία της ρεβάνς...