ΠΟΙΟ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ;

Τετάρτη 22 Αυγούστου 2012

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ 22/8

Χθες στην πρώτη μέρα του blog μας σας δώσαμε τρεις προβλέψεις για ταμείο.
Ομολογουμένως όμως το χθεσινό κουπόνι ήταν αρκετά δύσκολο και μοιραία κερδίσαμε μόνο τον άσσο της Σπαρτάκ, έχοντας συνολικά 1 στα 3 επιτυχία με 33,3%.

Σήμερα το ΠΑΝΑΘΑ ΜΟΥ ΣΕ ΑΓΑΠΩ θα σας δώσει τα δικά του προγνωστικά για δεύτερη συνεχή μέρα και θα σας στείλει στο ταμείο με παιχνίδια από Champions League αλλά και Λατινική Αμερική.
Κάνουμε αρχή με το παιχνίδι ΑΕΛ - Αντερλεχτ.Το συνεργείο του ΠΑΝΑΘΑ ΜΟΥ ΣΕ ΑΓΑΠΩ προτείνει σε αυτό το παιχνίδι το Χ για το ημίχρονο.
Στο παιχνίδι αυτό η Άντερλεχτ είναι θεωρητικά το φαβορί, αλλά η ομάδα της Λεμεσού έδειξε στα προηγούμενα παιχνίδια ότι έχει δυνατή άμυνα και θέλει όσο τίποτα άλλο να κάνει την υπέρβαση.
  • Προτείνουμε Χ ημίχρονο σε αυτό το παιχνίδι.
Συνεχίζουμε με το Μπράγκα - Ουντινέζε.
Η αποδυναμωμένη Ουντινέζε δοκιμάζεται στην Πορτογαλία απέναντι στην Μπράγκα μέσα στο AXA Stadium και οι Αρσεναλίστας φαίνεται να είναι το φαβορί στην έδρα τους.
Εμείς στηρίζουμε τον άσσο της Μπράγκα σε μια πολύ καλή τιμή που μπορείτε να την βρείτε και στο 2.
  • Προτείνουμε 1 της Μπράγκα.
Αφήνουμε προς το παρών το Champions League και ταξιδέυουμε μέχρι το Λονδίνο για το παιχνίδι της Τσέλσι με την Ρέντιγκ.
Εύκολη επικράτηση αναμένεται από τους "Μπλε" με το ΠΑΝΑΘΑ ΜΟΥ ΣΕ ΑΓΑΠΩ να προτείνει το άσσο ημίχρονο, άσσο τελικό.
  • Προτείνουμε 1-1 της Τσέλσι (Ημ./Τελ.)
Αργά το βράδυ στις 01:30 στην απέναντι όχθη του Ατλαντικού, στην Αργεντινή όπου η πρωταθλήτρια Μπόκα Τζούνιορς αναμετράται με την Ιντεπετιέντε στο Μπομπονέρα με τον άσσο να γίνεται εύκολη υπόθεση από τους παίκτες της Μπόκα.
  • Προτείνουμε 1 της Μπόκα Τζούνιορς.

Τέλος, Σε μια βραδιά όπου ραντεβού με τα αστέρια έχει και ο καλύτερος πρέσβης της Ελλάδας στην Ευρώπη, ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ μας, δε θα μπορούσαμε να μην κάνουμε και ειδική αναφορά απο πλευράς στοιχήματος.
Η ομάδα μας λοιπόν θα ψάξει ότι καλύτερο και θα κυνηγήσει το εκτός έδρας γκολ με τον αριθμό γκολ 2-3 να φαντάζει καλύτερο σημείο από στοιχηματικής πλευράς.
  • ΜΑΛΑΓΑ - ΠΑΟ 2-3 goals.