ΠΟΙΟ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ;

Τρίτη 28 Αυγούστου 2012

Οι αδελφοί Δώνη στο ΠΑΝΑΘΑ ΜΟΥ ΣΕ ΑΓΑΠΩ


Οι αδελφοί Χρήστος και Τάσος Δώνης μιλούν αποκλειστικά στο ΠΑΝΑΘΑ ΜΟΥ ΣΕ ΑΓΑΠΩ και αναλύουν στους αναγνώστες μας τις πιθανότητες πρόκρισης που έχει ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ κόντρα στη Μάλαγα.


 Ο μεγαλύτερος σε ηλικία αδερφός, ο Χρήστος μας έκανε τις δικές του δηλώσεις για το παιχνίδι. Ο 17χρονος ποδοσφαιριστής του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ μας το καλοκαίρι είχε υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο με την πρώτη ομάδα. 
Για το παιχνίδι με τη Μάλαγα έμεινε εκτός αποστολής όμως πιστεύει στην πρόκριση.
Διαβάστε αποκλειστικά πιο κάτω τις δηλώσεις του στο δικό μας blog, το ΠΑΝΑΘΑ ΜΟΥ ΣΕ ΑΓΑΠΩ:

 "Η Μάλαγα διαθέτει πολύ καλούς και ποιοτικούς ποδοσφαριστές και έχει ένα πολυ καλό σύνολ.
Από εκεί και πέρα αν εμείς είμαστε συγκεντρωμένοι και καλά στημένοι με ένα αγωνιστικό πλάνο, πιστεύω ότι μπορούμε να τους δυσκολέψουμε."

-Πιστεύεις ότι η ομάδα μπορεί να κάνει την υπέρβαση και να προκριθει?

-Πιστεύω πως αν η ομάδα μπει δυνατά στο παιχνίδι και πετύχουμε πρώτοι γκολ τότε μπορεί να γίνει η υπέρβαση.

-Ποιο ειναι το κλίμα που επικρατεί στην ομάδα?Εχεις έρθει σε επαφή με κάποιους παίκτες?

-Υπάρχει αισιοδοξία για την πρόκριση.

-Πως περιμενεις την παρουσία του κόσμου της ομάδας μας?

-Ελπίζω να δώσουν το παρών τους και να βοηθήσουν την ομάδα.

-Για το τέλος, πες μας τη δική σου πρόβλεψη για το αποτέλεσμα του αυριανού αγώνα.
-Πιστεύω ότι θα νικήσουμε αλλά δε γνωρίζω αν θα συνδυαστεί με πρόκριση.

 -Σε ευχαριστούμε για το χρόνο σου Χρήστο.

Το ΠΑΝΑΘΑ ΜΟΥ ΣΕ ΑΓΑΠΩ εξασφάλισε και δηλώσεις από τον μικρό αδελφό του Χρήστου, Τάσο Δώνη από το Τορίνο στην Ιταλία όπου διαμένει αγωνιζόμενος με τα χρώματα της Γιουβέντους.Διαβάστε πιο κάτω τις δηλώσεις του Δώνη junior:

"Θα είναι ένας πολύ δύσκολος αγώνας. Η Μάλαγα έχει έναι μεγάλο πλεονέκτημα από το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα αλλά, αν ο ΠΑΟ αγωνιστεί έτσι όπως πρέπει, πιστεύω πως μπορεί να κάνει την ανατροπή όσο δύσκολει και να είναι."

-Πιστεύεις ότι η ομάδα μπορεί να κάνει την υπέρβαση και να προκριθει?

-Όπως είπα και πριν θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Η Μάλαγα είναι μια πολύ δυνατή ομάδα με πολύ καλό σύνολο παικτών αλλά πιστεύω πως και με την στήριξη του κόσμου -που πρέπει να γεμίσουν το γήπεδο- και με καλό ποδόσφαιρο χωρίς αβίαστα λάθη ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ μπορεί να κάνει την υπέρβαση και να προκριθεί στους ομίλους.

-Εσύ τώρα όπως γνωρίζουμε, μένεις μόνιμα στην Ιταλία λόγω της μεταγγραφής σου στη Γιουβέντους. Για απόψε όμως έχεις κανονίσει να παρακολουθήσεις τον αποψινό αγώνα?

-Ναι, έχω μετακομίσει μόνιμα στην Ιταλία από τις αρχές αυγούστο για να ενταχθώ στην ομάδα.
Είναι ένας πολύ σημαντικός αγώνας και πιστεύω πως όλοι οι Έλληνες που ασχολούνται με το ποδόσφαιρο και θα παρακολουθήσουν τον αγώνα θα πρέπει να υποστηρίξουν την Ελληνική ομάδα άσχετα με το ποια ομάδα υποστηρίζουν.
Εγώ προσωπικά θα δω τον αγώνα από τον υπολογιστή μου διότι εδώ στην Ιταλία δε μπορώ να πιάσω ελληνικό κανάλι και εύχομαι στον Παναθηναϊκό να περάσει στους ομίλους.

-Για το τέλος, πες μας τη δική σου πρόβλεψη για το αποτέλεσμα του αυριανού αγώνα

-Δε μπορώ να προβλέψω το αποτέλεσμα ούτε θα μπω στη διαδικασία να το κάνω απλά αν ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ εμφανιστεί στο σημερινό αγώνα όπως εμφανίστηκε και στους δύο αγώνες με τη Μάδεργουελ, τότε έχει πολλές πιθανότητες να ανατρέψει το εις βάρος του σκορ.


-Σε ευχαριστούμε Τάσο για τον χρόνο που μας διέθεσες.

 

Τέλος, το ΠΑΝΑΘΑ ΜΟΥ ΣΕ ΑΓΑΠΩ ευχαριστεί τους Χρήστο και Τάσο Δώνη για τις δηλώσεις τους και ευχόμαστε να έρθει η πρόκριση το βράδυ για την ομάδα μας και επίσης ευχόμαστε στα παιδιά ότι καλύτερο στη ζωή τους αλλά και στην ποδοσφαρική τους καριέρα.