ΠΟΙΟ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ;

Τετάρτη 29 Αυγούστου 2012

Σημερινοί αγώνες των Play off του Champions League

Συνέχεια στους αγώνες του UEFA Champions League

Σέλτικ Χέλσινμποργκ

Σήμερα στο Σέλτικ Παρκ η καθολικοί θα υποδεχθουν την σουηδική Χέλσινμπορκ έχοντας στις αποσκευές τους το προβάδισμα με 0-2 απο το παιχνίδι στην Σουηδία. Τότε MVP ήταν ο Γιώργος Σαμαράς που με μία ασίστ και 1 γκολ είχε οδηγήσει τους καθολικούς στην νίκη .
Συνεπώς τυπική αναμένετε η σημερινή αναμέτρηση αφού η Σέλτικ έχει ξεκάθαρο προβάδισμα πρόκρισης στην επόμενη φάση και η δυναμική της ομάδας απο την Σουηδία δεν μας επιτρέπει να πιστεύουμε ότι η κατάσταση μπορεί να ανατραπεί .
Το παιχνίδι θα αρχίσει στις 21:45 και θα καλύπτεται τηλεοπτικά απο το NovaSports1.

Φενέρμπαχτσέ Σπαρτάκ Μόσχας

Στο Σουκρού Σαράτσογλου της Κωνσταντινούπολης θα αναμετρηθούν η Φενερμπαχτσέ με την Σπαρτάκ Μόσχας . Μετά την νίκη της Σπαρτάκ με 2-1 στην Ρωσία όλα τα σενάρια είναι πιθανά αφου το εκτός έδρας γκολ βάζει τους τούρκους σε θέση φαβορί στην αποψινή ρεβάνς .
Αναμένεται συναρπαστικό παιχνίδι με τις 2 ομάδες να έχουν όλα τα φόντα να προσφέρουν ωραίο θέαμα και σκληρές μάχες εντός αγωνιστικού πλαισίου . Το γκολ για την φενέρ το είχε πετύχει ο Ντιρκ Κάιτ στο 65΄. Μέσα σε ένα δεκάλεπτο έγιναν όλα, αφού λίγο νωρίτερα (59΄) ο Εμενίκε είχε ανοίξει το σκορ για τους γηπεδούχους, που πήραν τη νίκη με τον Κομπάτοφ στο 69΄.
Το παιχνίδι θα αρχίσει στις 21:45 και θα καλύπτεται τηλεοπτικά απο την ΝΕΤ

Ντιναμό Κιέβου Γκλάντμπαχ

Ξεκάθαρο προβάδισμα για την πρόκριση στους ομίλους έχει η Ντιναμό μετά την κηδεία που έκανε στην ''σταχτοπούτα'' Γκλάντμπαχ στην Γερμανία . Οι Ουκρανοί επιβλήθηκαν με σκορ 1-3 και είναι το απόλυτο φαβορί για το μαγικό χαρτάκι. Αν και η Ντιναμό βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 13 με γκολ του Ρινγκ στο 28 ο Μικάλικ στο 36 ο Γιαρμολένκο και στο 81 με αυτογκόλ του Ντε Γιόνγκ πήραν αυτή την επιβλητική νίκη . 
Το παιχνίδι θα αρχίσει στις 21:45 και θα καλύπτεται τηλεοπτικά απο το NovaSports7