ΠΟΙΟ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ;

Τρίτη 28 Αυγούστου 2012

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΜΑΛΑΓΑ

Χθες πραγματοποιήθηκε η συνέντευξη τύπου της Μάλαγα, όπου μίλησε ο τεχνικός της ισπανικής ομάδας, Μανουέλ Πελεγκρίνι και ο μέσος της ομάδας, Ίσκο.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο κ.Πελεγκρίνι:
Για τον αυριανό αγώνα:
«Δεν ξέρω αν ένα γκολ θα ήταν αρκετό για να περάσουμε, γιατί αυτοί οι αγώνες κρίνονται σε πολλές λεπτομέρειες. Αυτό που θέλω είναι να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι, να είμαστε συγκεντρωμένοι και να παίξουμε για την πρόκριση».
Για το αν χρειάζεται γκολ για να αποδιοργανώσει τον αντίπαλο:
«Δεν ξέρω ποια θα είναι η αντίδραση του αντιπάλου αν δεχθεί γκολ. Στο ποδόσφαιρο πολλά συμβαίνουν. Αν το κάνουμε και μετά ηρεμήσουμε και δεν συνεχίσουμε την προσπάθεια μας, τότε δεν θα είναι εύκολα τα πράγματα. Δεν ξέρω όμως ποια θα είναι η αντίδραση του αντιπάλου».
Για τον στόχο πρόκρισης:
«Νομίζω ότι στα δύο προηγούμενα παιχνίδια δείξαμε τι ακριβώς θέλουμε. Θέλουμε να κυνηγήσουμε τη νίκη και τα πράγματα είναι σαφή για την ομάδα μας».
Για την ενδεκάδα που θα επιλέξει:
«Ναι, έχω ήδη αποφασίσει για την ενδεκάδα που θα παρατάξω στον αγώνα, δεν νομίζω ότι θα υπάρχει κάποια αλλαγή της τελευταίας στιγμής».
Για την επιλογή του στην επίθεση:
«Όπως είπα έχω ήδη καταλήξει, θα δούμε αύριο ποιος θα ξεκινήσει στην επίθεση».
Για το αν θα είναι σκληρός αγώνας και πως σχολιάζει τη δήλωση του Φερέιρα ότι θέλει παίκτες-μαχητές:
«Ο αυριανός αγώνας είναι σημαντικός και καθαρά ποδοσφαιρικός αγώνας. Παίζουν παίκτες και διαιτητές, όχι στρατιώτες. Κοιτάμε το αυριανό παιχνίδι και την προσπάθεια για πρόκριση».
Για την προηγούμενη εμπειρία του με τη Βιγιαρεάλ ως αντίπαλος του Παναθηναϊκού:
«Είχαμε την ευκαιρία να παίξουμε εδώ, είχαμε καταφέρει να προκριθούμε. Τώρα όμως είμαστε με τη Μάλαγα. Ο Παναθηναϊκός είναι μια δυνατή ομάδα όμως δεν φοβόμαστε».
Για το αν θα επηρεαστούν οι παίκτες του από την ατμόσφαιρα:
«Δεν νομίζω ότι η ατμόσφαιρα θα μας δημιουργήσει προβλήματα και ότι θα μας επηρεάσει. Η ατμόσφαιρα στα ελληνικά γήπεδα είναι όμορφη και μπορεί να μας δώσει και έξτρα κίνητρο. Ο Παναθηναϊκός θα είναι ένας δύσκολος αντίπαλος και ο σκοπός μας είναι να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι με στόχο την πρόκριση».
Για τους παίκτες του Παναθηναϊκού που ξεχώρισε:
«Δεν θα έλεγα ότι μου έκαναν εντύπωση κάποιοι παίκτες. Στο πρώτο ημίχρονο στο "Ροσαλέδα" προσπεράσαμε τις δυσκολίες, στο δεύτερο ημίχρονο ήταν πιο ισορροπημένο παιχνίδι. Δεν στέκομαι στους παίκτες, αλλά στην ομάδα».
 
Με τη σειρά του ο Ίσκο δήλωσε:
 «Αισθανόμαστε καλά, έχουμε αυτοπεποίθηση και πιστεύουμε ότι θα τα πάμε καλά στον αυριανό αγώνα. Ηρθαμε εδώ για να κάνουμε το παιχνίδι μας, να κάνουμε αυτό που θεωρούμε σωστό και να σιγουρέψουμε την πρόκριση στους ομίλους. Ο αγώνας αυτός είναι πολύ σημαντικός για μας, αλλά και για την ίδια την ομάδα και το μέλλον της και πρέπει να κάνουμε το παν ώστε να είμαστε εμείς αυτοί που θα πανηγυρίσουν στο τέλος».