ΠΟΙΟ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ;

Τρίτη 21 Αυγούστου 2012

Τα Ισπανικά ΜΜΕ για το Μάλαγα-ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ.

      
Μια ημέρα πριν το παιχνίδι με το Παναθηναικο και ολος ο κόσμος της "Μάλαγα" κινείται γύρω από αυτό.

         Μια ματιά στον ισπανικό τύπο να ρίξεις και κυρίως στα προσκείμενα Μ,Μ.Ε. της Μάλαγα και θα καταλάβεις οτι η πόλη είναι σε ρυθμούς Championς League , καθώς για αυτούς (όπως και για μας ) το παιχνίδι και ειδικότερα η πρόκριση είναι κομβικής σημασίας και μια τεράστια ανάσα (αν όχι "εξιλεωση") οικονομική.


         Οι εφημερίδες της πόλης έχουν πρώτο θέμα την αναμέτρηση της Τετάρτης και αφιερώνουν αρκετό χώρο στις σελίδες τους και στον Παναθηναϊκό του...γνώριμου για την Μάλαγα, Ζεσουάλντο Φερέιρα.

http://www.novasports.gr/media/2012/8/ba1a7cd1-d29b-44af-b7aa-8ba1cff559a1_3.jpg

Στο επίκεντρο και οι...προετοιμασίες των Ισπανών για το μεγάλο παιχνίδι, ακόμα και η επίσημη...μπάλα του Τσάμπιονς Λιγκ, με την οποία οι παίκτες της Μάλαγα προπονήθηκαν την Δευτέρα για πρώτη φορά.

Τι γράφει ο Ισπανικός τύπος:

Η «Malaga Hoy» έχει τίτλο:  "Η ώρα του Τσάμπιονς Λιγκ" και τονίζει: "Το καθοριστικό βήμα για τους ομίλους. Η Μάλαγα θέλει να κάνει την πρώτη κίνηση για το Τσάμπιονς Λιγκ". Η τοπική εφημερίδα κάνει ιδιαίτερη αναφορά στην άφιξη του Παναθηναϊκού και στην αποστολή του Τριφυλλιού, ενώ υπάρχουν και δηλώσεις του Βίκτορ Βιτόλο για το ματς με την Μάλαγα.

Η τοπική έκδοση της «As» αναφέρει στο πρωτοσέλιδο της: "Το όνειρο του Τσάμπιονς Λιγκ στην Μάλαγα". Η μεγάλη ισπανική αθλητική εφημερίδα αναφέρεται στα πλάνα του Πελεγκρίνι, στις διαπραγματεύσεις με την Μπενφίκα για τον δανεισμό του Σαβιόλα και στις ετοιμασίες του Ροσαλέδα για το παιχνίδι, ενώ έχουν ξεχωριστό κομμάτι για τον Παναθηναϊκό, με τίτλο: "Ο Φερέιρα αρπάζει την ευκαιρία για να ...αφοπλίσει την Μάλαγα, ο Κουίνσι έμεινε στην Αθήνα".
Σε κλίμα...Τσάμπιονς Λιγκ και η  «Sur» της Μάλαγα με τίτλο: "Ατμόσφαιρα Τσάμπιονς Λιγκ. O Παναθηναϊκός ήρθε στην Μάλαγα με είκοσι ποδοσφαιριστές, χωρίς όμως τον Κουίνσι".


        Απο την άλλη, ο  Ντιέγκο Μπουονανότε δήλωσε ότι οι Ανδαλουσιανοί θα παλέψουν με όλες τις δυνάμεις τους.
.

Ο Αργεντινός επιθετικός της ισπανικής ομάδας χαρακτήρισε εξαιρετικά κρίσιμο το πρώτο παιχνίδι στο «Λα Ροσαλέδα», με την πρόκριση στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ να καθίσταται, αυτή τη στιγμή, αναγκαία και για τους δύο συλλόγου.

«Θα τα δώσουμε όλα κόντρα στον Παναθηναϊκό. Θα παίξουμε όσο καλύτερα μπορούμε για να πάρουμε τη νίκη και να πάμε στην Αθήνα πιο ήρεμοι. Θα είναι δύο πολύ δύσκολα ματς. Πρέπει να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι και πάνω απ’ όλα, να μη δεχτούμε γκολ. Έχουμε τις δυνατότητες να τα καταφέρουμε» ήταν τα λόγια του Μπουονανότε.
 
Η μεγάλη μέρα φτανει για την ομάδα μας ας τους στηρίξουμε και στον επαναληπτικό ας γεμίσουμε το ΟΑΚΑ , ας είμαστε εμείς ο "δωδέκατος" παικτης.




Στηρίζουμε την ομάδα και εκτός γηπεδων...
Γινε και εσύ μέλος...  http://www.paomprosta.gr/                                
                                                                                           hioumoristas13