ΠΟΙΟ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ;

Τετάρτη 29 Αυγούστου 2012

Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών

Μέσα από το ΠΑΝΑΘΑ ΜΟΥ ΣΕ ΑΓΑΠΩ μπορείτε να βρείτε σε αυτό το άρθρο όλες τις δηλώσεις από τους πρωταγωνιστές μετά από το παιχνίδι με τη Μάλαγα...

Γόντικας: «Αν δεν μπαίναμε φοβισμένα»...  
«Κάναμε μια προσπάθεια ίσως αν πλησιάζαμε πιο πολύ τον τρόπο του δευτέρου ημιχρόνου της Ισπανίας να κάναμε ευκαιρίες και να είχαμε περισσότερες πιθανότητες. Η Μάλαγα κλείστηκε σωστά πίσω και δεν μας άφησε. Αν ρισκάρεις σε μια ομάδα τέτοιου επιπέδου είναι δύσκολο γιατί μπορείς να αφήσει εκτεθειμένα τα μετόπισθέν σου και να δεχθείς κάποιο γκολ».
-Για το αν γίνουν μεταγραφικές κινήσεις:
«Μέχρι τις 31 του μηνός δεν θα γίνει κίνηση θα δούμε για αργότερα».
-Για το αν είναι ευχαριστημένος:
«Θα έλεγα ναι, αλλά θα περίμενα μια καλύτερη γεύση στα ματς με την Μάλαγα, ίσως να είχαμε καλύτερη τύχη αν δεν μπαίναμε φοβισμένα στο πρώτο ημίχρονο του ματς στην Ισπανία».

Αλαφούζος: «Επίθεση απ' την παράγκα» 
«Κάναμε μία αξιοπρεπέστατη εμφάνιση, αλλά θα προτιμούσα να είχαμε προκριθεί»
Ενώ συνέχισε:
«Θέλω να τονίσω πως ο Παναθηναϊκός δέχεται μια μεγάλη επίθεση από την παράγκα και θα προασπαθήσουμε να την κατεδαφίσουμε και να τους τσακίσουμε. Αυτό που συμβαίνει από την εποχή του Κόκκαλη είναι πρόκληση».
Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στο παιχνίδι και ευχαρίστησε τον κόσμο για τη στήριξή του:
«Ξέραμε πως ρεαλιστικός στόχος ήταν το Γιουρόπα Λιγκ. Ο Παναθηναϊκός δεν ήταν έτοιμος για το Τσάμπιονς Λιγκ και αποκλείστηκε από μία καλύτερη ομάδα. Πρέπει να συσπειρωθούμε όλοι μαζί διοίκηση και κόσμος, το οποίον θέλω να ευχαριστήσω για την στήριξή του».

Σπυρόπουλος:«Στην Ισπανία κρίθηκε η πρόκριση» 
«Το κακό ξεκίνημα στην Ισπανία έκρινε την πρόκριση, σήμερα προσπαθήσαμε, μπήκαμε κάπως καλύτερα, είχαμε το έλεγχο και την κατοχή της μπάλας. Δεν δημιουργήσαμε κλασικές ευκαιρίες αλλά θα μπορούσαμε να πετύχουμε το γκολ που τόσο μας έλειψε στις αναμετρήσεις και ειδικά στην Μάλαγα θα μπορούσαμε να το πετύχουμε.Η Μάλαγα είναι μια πολύ καλή ομάδα, αλλά θα μπορούσαμε να ήμασταν καλύτεροι. Ο πρώτος στόχος όπως ήρθαν τα πράγματα ήταν το Γιουρόπα Λιγκ, παρότι ο Παναθηναϊκός είναι ομάδα για το Τσάμπιονς Λιγκ κάτι που θέλαμε όλοι μας. Συνεχίζουμε έχουμε ένα δύσκολο ματς την Παρασκευή και θα παλέψουμε».
-Για την συνέχεια:
«Η ομάδα έδειξε πως έχει βάθος και μπορούμε και στις δύο διοργανώσεις».

Κατσουράνης: «Προσπαθήσαμε για την υπέρβαση» 

«Η Μάλαγα ήταν καλύτερη ομάδα από εμάς και στα δυο 90λεπτα και προκρίθηκε δίκαια. Μια ομάδα που ήρθε εδώ και έκλεισε καλά τους χώρους και δε δημιουργήσαμε ευκαιρίες για να πετύχουμε κάποιο γκολ.Προσπαθήσαμε να κάνουμε μια υπέρβαση. Τώρα πρέπει να επικεντρωθούμε στο πρωτάθλημα και στο παιχνίδι της Παρασκευής με τα Γιάννινα. Είναι και το Γιουρόπα Λιγκ μια μεγάλη διοργάνωση και γι' αυτό πρέπει να τα δώσουμε όλα»

Σισοκό: «Να δώσουμε αξία στο Γιουρόπα» 
«Δεν καταφέραμε να σκοράρουμε. Αυτό μας είχε πει ο προπονητής. Έπρεπε να μπούμε δυνατά και να σκοράρουμε, δεν τα καταφέραμε να ανατρέψουμε το 2-0. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό στο πρωτάθλημα, ξεκινήσαμε καλά με νίκη. Στην Ευρώπη υπάρχει το Γιουρόπα Λιγκ, θα προσπαθήσουμε να δώσουμε αξία και σε αυτή τη διοργάνωση»