ΠΟΙΟ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ;

Σάββατο 25 Αυγούστου 2012

Λεβαδειακός - Παναθηναϊκός : Ενα απαραίτητο "διπλο',


Η Ευρώπη μπορεί να περιμένει…
Και όχι μόνο μπορεί αλλά -όπως έδειξε και η περσινή τραυματική εμπειρία- ΠΡΕΠΕΙ να περιμένει για τον Παναθηναϊκό μας.

Πριν τον «υπέρ πάντων αγώνα» με τη Μάλαγα για να ανατρέψει την κατάσταση οι "παικτες τς ομαδας μας" , δεν μπορούν να σκέφτονται το Champions League.
Προέχει η… Σούπερ Λιγκ και η προσπάθεια (απέναντι στον επικίνδυνο Λεβαδειακό) να καλύψει άμεσα την τιμωρια του " -2" που κουβαλά από πέρυσι.
Η Μάλαγα μπαίνει στον… «πάγο» για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος με το «καλημέρα» στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας έχει δύσκολη έξοδο.
Αυτη την εβδομαδα  ταξιδεύουμε στην Λιβαδειά για να αντιμετωπίσουμε  το αξιόμαχο και ιδιαίτερα ενισχυμένο σύνολο του Γιώργου Παράσχου χωρίς τρία βασικά τους στελέχη. Οι Κώστας Κατσουράνης και Βίκτορ Βιτόλο κουβαλάνε τιμωρία από την περασμένη σεζόν, ενώ τραυματίας είναι ο Μπουμσόνγκ και ανέτοιμος ο Κουίνσι.

Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα καλείται να βρει λύσεις που θα παρουσιάσουν την ομάδα  πιο έτοιμη και πιο επιθετική σε σχέση με το παιχνίδι κόντρα στη Μάλαγα. Πρώτο μέλημα είναι φυσικά το γκολ, κάτι που έλειψε στην Ισπανία αλλά και μια καλή και θεαματική εμφάνιση που θα ανεβάσει την ψυχολογία ενόψει του επαναληπτικού, αλλά και θα αφήσει πίσω το -2 της τιμωρίας.

Ο Πορτογάλος τεχνικός αναμένεται να παρατάξει τον Καρνέζη κάτω από τα δοκάρια. Ο Βύντρα θα είναι δεξιά, ο Σπυρόπουλος αριστερά και οι Πίντο και Βελάσκες στο κέντρο της άμυνας. Στη μεσαία γραμμή θα βρίσκονται οι Ζέκα και Μαρίνος, ενώ πίσω από τον Φορναρόλι θα κινούνται οι Μαρίας, Σισοκό και Χριστοδουλόπουλος, οι οποίοι πολύ συχνά μέσα στο παιχνίδι αλλάζουν θέσεις.

Την 20μελή αποστολή του Παναθηναϊκού αποτελούν οι: Καρνέζης, Κοτσόλης, Καπίνος, Πίντο, Βελάσκες, Τριανταφυλλόπουλος, Βύντρα, Μαρίνος, Σπυρόπουλος, Σεϊταρίδης, Λαγός, Φουρλάνος, Ζέκα, Χριστοδουλόπουλος, Σισοκό, Μαυρίας, Πετρόπουλος, Τοτσέ, Φορναρόλι, Μπαρμπαρούσης.

Εκτός έμειναν οι Μπουμσόνγκ, Κατσουράνης, Βιτόλο, Σο, Ταμπάκης, Χουχούμης, Δώνης, Κουσίδης, Μαρινάκης, Κουίνσι και Ιωαννίδης.

 Ο Γιώργος Κομίνης του συνδέσμου Θεσπρωτίας ορίστηκε να διευθύνει τον αγώνα Λεβαδειακός – Παναθηναϊκός.Ο Κομίνης ορίστηκε να διευθύνει τον αγώνα Λεβαδειακός - Παναθηναϊκός

Ας ελπίσουμε όλοι να έχουμε ένα καλό αποτέλεσμα που θα αναπτερώσει το ηθικό της ομάδος , προκειμένου να "πάμε" με κεκτημένη ταχύτητα απέναντι στην Μάλαγα για το "θαύμα" της πρόκρισης.


Βέβαια εκτός απο την προσευχή μας η ομάδα χρειάζεται και την στήριξή μας .Γι΄ αυτό ας προσπαθήσουμε όλοι να γεμίσουμε το Ο.Α.Κ.Α. την ερχόμενη Τρίτη και να δημιουργήσουμε, ετσι,  μια ατμόσφαιρα εκρηκτική , ώστε να γίνουμε ο 12ος παικτης της ομαδος μας.

                                                                                                            hioumoristas13