ΠΟΙΟ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ;

Τρίτη 28 Αυγούστου 2012

Τα πλάνα του Ζεσουάλδο Φερέιρα

Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα καταστρώνει τα πλάνα του για να καταφέρει η ομάδα του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ να κάνει την υπέρβαση και μετά από μια ονειρική εμφάνιση να πετύχει την πρόκριση στους ομίλους του Champions League.
Δεδομένη είναι η επιλογή του Ορέστη Καρνέζη στην ενδεκάδα με τον Στέφανο Καπίνο,  να μένει στον πάγκο. Ο νεαρός κίπερ συμπεριλαμβάνεται για πρώτη φορά φέτος στην αποστολή του τριφυλλιού και δεν έχει παιχνίδια στα πόδια του και έτσι θα προτιμηθεί ο πιο έτοιμος Ορέστης Καρνέζης.
Το ερωτηματικό αποτελεί την αμυντική γραμμή όπου με την απουσία του Ζαν-Αλαίν Μπουμσογκ ο Φερέιρα ψάχνει την χρυσή τομή για την χρησιμοποίηση ενός εκ των Βύντρα και Πίντο ως παρτενέρ του Βελάσκες. Αν προτιμηθεί στο κέντρο της άμυνας ο Αντρέ Πίντο τότε ο Λουκάς Βύντρα θα μεταφερθεί στο γνώριμο του δεξί άκρο της άμυνας. Σε αντίθετη περίπτωση ο Γιούρκας Σειταρίδης αναμένεται να παίξει ως δεξί μπακ, αν και αυτό είναι ένα σενάριο που συγκεντρώνει λιγότερες πιθανότητες. Στο αριστερό άκρο της άμυνας είναι δεδομένη η επιστροφή του Νίκου Σπυρόπουλου στη βασική ενδεκάδα.
Στο χώρο του κέντρου τις δύο θεσεις στον άξονα έχουν κλείσει ήδη ο Κατσουράνης και ο Βιτόλο με τον Μαρίνο να ρίχνεται στη μάχη αν χρειαστεί.
Στο δεξί άκρο της επίθεσης αναμένεται να αγωνιστεί ο Ζέκα, στο αριστερό ο Σισοκό και πίσω απο τον προωθημένο Φορναρόλι, σε σύστημα 4-2-3-1 θα είναι ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος.

Αυτή αναμένεται να είναι η ενδεκάδα της ομάδας μας με τον προπονητή της ομάδας μας να έχει και άλλες καλές επιλογές αν χρειαστεί να βοηθήσουν οι παίκτες από τον πάγκο όπως οι Μαρίνος, Μαυρίας, Τοτσέ και Πετρόπουλος.