ΠΟΙΟ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ;

Τετάρτη 22 Αυγούστου 2012

Πρασίνισε και η Aνδαλουσία!

 
Γειά σας...


      Μεγάλο παιχνίδι δίνει σήμερα η Πανάθα μας για μια θέση στα αστέρια απέναντι στην ισπανική Μάλαγα.Σίγουρα το παιχνίδι δεν είναι εύκολο αλλα η ομάδα μας έχει αποδείξει οτι είναι σκληρό καρύδι και θα το παλέψει με νύχια και με δόντια και τώρα αλλα και στον επαναληπτικό της αθήνας.


Η Μάλαγα των περσινών μεγαλείων,των αράβων και των οικονομικών μεγαθηρίων εφέτος ακούγετε σαν όνειρο και δύσκολα θα επαναλάβει την περσινή χρονιά μιας και υπήρξαν πολλές αλλαγές στο εσωτερικό της μέσα στο καλοκαίρι.Το μόνο που γνωρίζουμε εκ των προτέρων είναι οτι το παιχνίδι δεν θα είναι διόλου εύκολο όπως προείπα και οι ισπανοί είναι μια σκληροτράχηλη και δεμένη ομάδα.

Το μόνο ουσιαστικά αρνητικό για εμάς απόψε είναι η κακή προιστορία που έχουμε γενικώς με ισπανικές ομάδες.Αναλυτικά έχουμε 1 ισοπαλία και 11 ήττες σε 12 αναμετρήσεις απέναντι σε ισπανικές ομάδες.

Tο σύστημα απόψε που θα ακολουθήσει ο Ζεσουάλδο Φερέιρα θα είναι λογικά το 4-2-3-1 με Καρνέζη κάτω απο τα δοκάρια,Βύντρα-Μπουμσόνγκ,Βελάσκες και Σπυρόπουλος στην άμυνα,Αμυντικά χάφ θα παίξουν οι:Kατσουράνης και Βιτόλο,Πίσω στον άξονα θα αγωνιστούν οι:Ζέκα,Μαυρίας και Σισοκό ενώ στην επίθεση παίζει μια θέση μεταξύ Χριστοδουλόπουλου και Φορναρόλι σύμφωνα κιόλας με τις τελευταίες πληροφορίες!

Την υπόλοιπη αποστολή συμπληρώνουν οι:Kαπίνο,Μαρίνος,Πετρόπουλος,Λαγός,Τοτσέ,Μπαρμπαρούσης,Πίντο,Σειταρίδης και Κοτσόλης.

Στην αντίπερα όχθη λογικά οι Ισπανοί θα παίξουν με το συνήθες 4-3-3,ο Καμπαγέρο θα είναι κάτω απο τα δοκάρια και η υπόλοιπη βασική ενδεκάδα λογικά απαρτίζετε απο τους:Ντεμικέλις,Γκάμεθ,Ουελινγκτον,Μόντρεαλ,Πορτίγιο,Τουλαλάν,Καμάτσο,Χοακίν,Φαμπρίς και Ισκό.

Στην αποστολή βρίσκονται ακόμα οι:Καμενί,Χέσους,Μαρέσκα,Ελισέου,Ντούντα,Σάντσεθ,Ρέσιο και Μπουονανότε.

Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Τόνι Σαπρόν απο την Γαλλία.

Καλή τύχη ευχόμαστε στην ομάδα μας και ότι καλύτερο μπορέσει να πάρει ενόψη και της ρεβάνς σε λίγες ημέρες στην αθήνα.